de Sportvasten methode

 

Wordt blijvend slanker, fitter en vitaler.

 

 

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van uw stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend:

   

blijvend slanker in 10 dagen!

  

U maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Uw spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in uw hele lichaam waardoor uw vetreserves, bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen.

 

Onder de professionele begeleiding van uw gediplomeerde sportvastencoach wordt een sportvastentraject op maat samengesteld. Door deze persoonlijke begeleiding bent u ervan verzekerd dat u goed voorbereid bent, de sportvasten kuur correct uitvoert en weet hoe u de metabole switch kunt behouden, waardoor u ook op lange termijn maximale resultaten kunt bereiken.

 

Sportvasten is niet een trainingsmethode om even erbij te doen. Het vergt een echte commitment en alleen serieus gemotiveerde mensen zullen grote successen behalen bij het volgen van het traject. Om erachter te komen of deze methode voor u geschikt is, kunt u op onderstaande link klikken:

Is sportvasten geschikt voor mij?

 

 Afvallen met behulp van uw professionele coach

Locatie: Megafitness Delft, Schieweg 89-a (t.o. Makro)