Uw Sportvasten Coach

Mijn naam is Michiel Wiegman, fitnessondernemer, meervoudig Nederlands kampioen powerliften en 2e Dan judo. Na zo'n 20 jaar mijn eigen fitnesscentrum gerund te hebben, ben ik mij meer gaan toeleggen op de advisering, training en coaching van mensen met overgewicht i.c.m. bewegen en goede voeding.

 Vele sporters en niet-sporters heb ik begeleid. In de loop der tijd heb ik door vele studies en praktijkervaring veel kennis opgedaan in diverse sporten, bewegings- en voedingsleer. Naast mijn carrière als sporter/ trainer/Lifestyle- en mental coach ben ik ook sportmasseur en Sportvasten therapeut..

 Ik heb inmiddels vele personen vele kilo’s laten afvallen, veelal zonder diëten maar door advisering (coaching) over de juiste voeding en beweging. Dit gaat één op één of groepsgewijs en regelmatig in samenwerking met een diëtist(e). Als aanvulling adviseer ik soms voedingssupplementen, omdat men vaak te onregelmatig of zelfs slecht eet. Ik help u dus met het vinden van het uw ‘voedingspatroon’.

 

Sportvasten

Mijn ervaring is dat veel mensen uit mijn praktijk last hebben van overgewicht. Ondanks hun motivatie om gewicht te verliezen en de pogingen die zij daartoe gedaan hebben, is het vaak moeilijk voor hen om af te vallen en hun streefgewicht te behalen of behouden. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een kuur die deze mensen echt kan helpen. Ik heb toen het ‘Sportvasten’ ontdekt.

Sportvasten bestaat uit een zeer goed en wetenschappelijk onderbouwd programma, dat garant staat voor het op een gezonde manier behalen van een blijvend resultaat. Zo te horen dus dé oplossing voor mensen met overgewicht, maar ook voor iedereen die streeft naar een fit en vitaal lichaam. Uiteraard moet je ook na de sportvasten kuur wel letten op je voeding en moet je blijven sporten voor een duurzaam effect.

Door de ruime ervaring van mij als Sportvasten-Coach in combinatie met een optimale inzet van de klant, is succes gegarandeerd. Het resultaat? Een blijvend fitter, slanker en vitaler lichaam in slechts 10 dagen!

Heeft u belangstelling voor de sportvasten kuur of wilt u meer weten over sportvasten, dan kunt u contact opnemen met Michiel Wiegman Sportvasten-Coach, bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op ma t/m vr tel.: 0654-763751 of klik hier of op onderstaande link:

 

mijnsportvastencoach.nl

 

Locatie: Megafitness Delft, Schieweg 89-a, 2627 AT Delft (t.o. Makro)

 

Voor direct contact: Michiel Wiegman,

 Professional Coaching in (top)sport, Lifestyle, Training & Sportvasten:

mobiel 0654-763 751 of klik op onderstaand logo: